43-aastane kannab praegu pea ümber suurt sidet, kuna lasi eelmisel nädalal kergitada enda kulme ning tegi ka rasvaimu, mille tõttu ei ole ta kaamerate jaoks valmis, kirjutas The Sun.

Aga kuna ta ei tahtnud fännides pettumust tekitada, siis lubas Price uuesti seksikaid pilte tegema hakata, kui sidemed ära võetakse. "Tahaks kiirelt tänada kõiki toetuse eest," ütles Price OnlyFansis oma jälgijatele.

"Ma teen peagi palju kohandatud sisu, palju pilte ning võtan arvesse ka teie soove, aga ilmselgelt ei saa ma seda praegu teha, kui mu pea ümber sidemed on - hea kraam on tulekul."

Operatsioon aga ei takistanud viie lapse emal osalemast reedel toimunud riikliku mitmekesisuse auhindade punase vaiba üritusel koos oma poja Harvey ja oma kihlatu Carl Woodsiga.

Katie säras kaamerate ees vaatamata sidemete kandmisele pärast Belgias tehtud iluoppe. Tema tuttav rääkis, et endine glamuurimodell ei teinud täiemahulisi operatsioone nagu eelnevatel aastatel, aga tahtis siiski võimalikult hea välja näha.

Katie Price liitus täiskasvanute saidiga möödunud kuul, et pakkuda fännidele intiimsemat vaadet oma ellu, vältides sellega interneti trolle. Ta küsib jälgijatelt igakuisel 11 naela ning loodab läbi selle teenida miljoneid.

Jaga
Kommentaarid