Modelli ja advokaati Vanesa Medinat filmiti möödunud nädalal, kui ta oma lapse Boliivia linnas Santa Cruz de la Sierra kooli viis, vahendas The Sun.

Teise lapsevanema, kelle laps käib samas koolis, filmitud lühikeses klipis on näha Vanesat kandmas roosat mängukostüümi. Videos astub ta oma autost välja, haarab poja koolikoti ning koos kõnnitakse värava juurde.

Kui Vanesa tagasi auto juurde kõnnib, on kuulda klipi filminud lapsevanemat ütlemas, et ema riietus on laste juuresolekul ebasobilik. Sama lapsevanem ütles, et see pole sugugi esimene kord, kui Vanesa on paljastavas riietuses lapse kooli viinud.

Boliivias Miss Fitness konkursi võitnud modellist tehtud video muutus sotsiaalmeedias kiiresti suureks hitiks ning paljud olid tema riietuse kriitikaga nõus.

Aga Vanesa ei jätnud asja sinnapaika ning kritiseeris teda häbistada püüdnud inimesi. "Tahaksin tänada kõiki, kes saatsid mulle tõetavaid sõnumeid, kiindumust ja tänu niivõrd kenade sõnadega ning kaitsesid mind sotsiaalmeedias video eest, mis oli tehtud halbade kavatsustega ema poolt, soovides sellega mind mustata ja tehes seda äärmise tülgastusega minu suunal ning näidetes selles ka minu nelja-aastast poega, teadmata, et see on kuritegu."

"Tema plaan aga ei toiminud selliselt, nagu ta tahtis. Tal olid plaanis kõige halvemad kavatsused mind sedasi filmides ja mulle sedasi viidates. Aga see postitus ei ole sellest emast, vaid soovin tänada kõiki, kes seisid minu kõrval."

"Olen hea vormis ema, kes töötab palju, ning ma hoolitsen oma poja eest kogu armastusega maailmas ja ma ei tee kellelegi halba. Inimesed, kes mind tunnevad, teavad, et minu süda on täis armastust ja väärikust."

Jaga
Kommentaarid