Riigikogu liige ja näitleja Raivo E. Tamm andis kolmapäeval teada, et ta on taas koroonapositiivne – esimesest korrast on möödunud umbes aasta. "Enesetunne on seekord palju parem, vaid kurk on kähe ja hääl ära. Eelmisel kolmapäeval tegin tõhustusdoosi," avaldas Raivo. Ta kahetseb, et ei saanud osaleda Madis Millingu ega Mari-Liis Küla ärasaatmisel.

Triin Luhats ei tunne siiani maitset

Triin Luhats

Produtsent Triin Luhats on pärast koroona läbipõdemist mullu märtsis jätkuvalt tüsistuste küüsis. "Juba üksteist kuud pole ma tundnud maitset ja see on minu kui gurmaani jaoks väga keeruline," tunnistas Triin. Talle on varem meeldinud külastada restorane, aga praegu ei tunne ta ühegi imelise toidu maitset. Pikka ­aega puudus tal ka lõhnataju. "See-eest olen õppinud tunnetama tekstuure ja teen vahet pehmel ja karedal veel. Minu meelistoiduks on aga olnud täiesti askeetlik naistepunatee ja krõbedad barankad."

Grete ja Roberti tähtpäev

Grete ja Robert Griffin.

Ameerikas elav endine seitsmevõistleja, eestlanna Grete Griffin ja tema abikaasa Robert Griffin III tähistasid olulist aastapäeva – paaril täitus kuus aastat kooselu. "Ära otsi kedagi, kellega koos vananeda, vaid otsi enda kõrvale keegi, kellega koos igavesti nooreks jääda," kirjutas Grete Instagrami postituses. "Kuus aastat kooselu, igavik veel ees. Ma armastan sind, Robert!"

Jaga
Kommentaarid