"Hot In Herre" esitaja muutus teisipäeval Twitteris viraalseks, kui tema Instagrami story sisaldas video, kus üks naine talle suuseksi teeb, vahendab TMZ. Video kustutati kiirelt ära, kuid mitte enne, kui mitmed Twitteri kasutajad tegid sellest kuvatõmmised ja jagasid neid ise ka.

Nelly vabandas, öeldes: "Ma siiralt vabandan selle noore naise ja tema perekonna ees. See on nende jaoks soovimatu tähelepanu. Tegu oli vana videoga, mis ei pidanud kunagi avalikuks saama."

Kuidas see Nelly Instagrami kontole sai? Tema meeskond ütles, et Nellyt häkiti ja kardavad nüüd, et tema isiklikke asju võidakse veelgi lekitada, nende hulgas finantsinformatsioonid, isiklikud dokumendid ja paroolid.

Alles see oli, kui Nelly terava märkusega meedia tähelepanu keskpunktis oli. Muusikaikoon Madonna otsustas mõned nädalad tagasi oma Instagrami jälgijatele näidata enda tunduvalt volüümikamaks muutunud peput. "Probleemid autoga," kirjutas ta oma vürtsikatele fotodele pealkirjaks. Nelly ei suutnud vaikida ja kirjutas postituse alla kommentaariks: "Mõned asjad peaksid jäämagi kaetuks."

Tema kirjutist on meeldivaks märkinud üle 15 000 kasutaja. Räppar polnud ainus, kes oma pahameelt väljendas. Ka sajad teised kasutajad on jätnud kommentaare, kus kutsutakse Madonnat üles oma vanuse järgi käituma.

Nelly pole ainus räppar, kes on Madonnale viimasel ajal natuke halvasti öelnud. Kahe kuu eest postitas popkuninganna Instagrami veelgi paljastavamad fotod. Ühel neist näitles ta, nagu ta oleks jäänud voodi alla kinni. "See on kõige naljakam asi, mida ma näinud olen. See on Madonna, kes 63-aastaselt üritab jätta muljet, nagu ta oleks süütu," kirjutas 50 Cent kommentaariks. "Kui ta kohe oma vana tagumikku üles ei tõsta, siis..." lisas räppar.

Jaga
Kommentaarid