Inga sai loomepuhkusel Egiptuses valmis järje laste­raamatule "Nupukas Nora", Marek on aga kirjutamas raamatut mullu kevadel 47aastaselt lahkunud lauljannast Lea Dali Lionist.

Marek Sadam

"Kirjutame seda Inge Pitsneriga kahasse ning plaanis on raamat välja anda Lea sünnipäevaks, mis on 28. veebruaril. Raamatu pealkirjaks saab "Tahaks veel midagi öelda...". Tuleb ilus ja lealik," lubab Marek. Lea pere on teda palunud ka läbi viima Lea urnimatuse talitust septembris Haljala surnuaial.

Inga ütleb, et kirjastus ootas temalt ta eelmisele lasteraamatule järge juba kaks aastat. "Tööta­va emana ei ole pandeemia mind loominguliselt sütitanud," räägib Inga. "Peas olid mitmed lood ja sündmuste käigud juba olemas, tuli vaid kirjutama asuda. Kui siis hea sõbranna Margit Salk pakkus, et sõidame nädalaks soojale maale, ei mõelnud ma üldse, vaid ütlesin kohe "jah"."

Inga Lunge

Inga elas nädal aega rütmis – äratus, söök, basseini ääres kirjutamine, lõuna, taas randa või basseini äärde kirjutama. "Mul on hea meel, et sain nii-öelda kaks ühes – ennast positiivsete emotsioonidega laetud ja käsikirja valmis," sõnab Inga, kellel taas on käes ka tegusad ajad teatri- ja kontserdielus.

Jaga
Kommentaarid