Naine, kellele hagis viidatakse kui Jane Doe'le, väidab, et ta osales 29. mail 2013 ühel Snoop Doggi showl Anaheimis Californias. Pärast show'd pakkus Snoopi pikaaegne liitlane Bishop Don Juan naisele, et sõidutab ta koju. Naine jäi autos magama ja ärgates ei olnud ta enda kodus, vaid Bishopi omas, kirjutas TMZ.

Hagis on kirjas, et naine jäi Bishopi juures magama, kuid ärkas umbes kella nelja ajal. Bishop oli oma riista välja võtnud ja surus seda naisele näkku ja korduvalt suhu. Bishop diskrimineeris teda korduvalt tema nahavärvi ja soo pärast.

Bishop andis naisele kleidi ja käskis tal selle selga panna, sest nad läksid koos Snoopi stuudiosse. "Ma tahan näha, kas ta teeb sinust ilmatüdruku mõne telesaate jaoks," öeldi talle. Naine oli väitnud, et ta on tantsija ja modell.

Nad läksid siis Snoopi juurde, aga naisel tekkis kõhuvalu ja ta läks WCsse. Potil istudes tuli sinna Snoop, kes oma kubeme naisele näkku surus. Snoop käskis naisel talle oraalseksi teha, samal ajal kui naine potil oli.

Hiljem kästi tal Snoopiga koos pilti teha. Ta kartis ja oli selle tõttu nõus. Ja talle ei pakutud tööd, sest ta keeldus Snoopile vabatahtlikult ja entusiastlikult oraalseksi tegemast.

Snoop eitab seda kõike, nimetades naise öeldut valedeks. Ta postitas Instagrami pildi, nimetades naist kullakaevajaks.

Allika sõnul nõudis naine kahjutasuks natuke vähem kui kümme miljonit dollarit, mis on aga praeguseks tagasi lükatud. Nüüd on nii Snoop kui Bishop avaldamata summa eest kohtusse kaevatud.

Jaga
Kommentaarid