Kylie tegi enda ja räppar Travis Scotti teise lapse nime teatavaks reedel sotsiaalmeedias, lõpetades sellega avalikkuse spekuleerimise nime üle, kirjutas TMZ. Kylie ja Travis on teise lapse üle väga õnnelikud ning Stormi ei jõua ära oodata, mil saab suure õe kohustusi täitma hakata.

Kylie Jenner ja Travis Scott said eelmisel nädalal teise ühise lapse. Uudise avalikustas värske ema Instagrami teel. Uus ilmakodanik sündis 2. veebruaril ehk päev pärast Kylie esiklapse Stormi neljandat sünnipäeva.

Nii Stormi kui Wolf on väga omapärased nimed, aga need ei ole Kardashianite ja Jennerite perekonnas sugugi esmakordsed. Kourtney Kardashiani vanima poja keskmine nimi on Dash (kriips või sööstma), tütar on Scotland ja noorim laps Reign (valitsema).

Kim Kardashiani vanim tütar on North (põhi), teine laps Saint (pühak), kolmas laps Chicago ja kõige viimane Psalm (usulised laulud).

Khloe Kardashiani ainuks laps kannab nime True (tõde). Kardashianite klanni ainuke poeg Rob pani enda lapsele nimeks Dream (unistus).

Ainuke pereliige, kellel lapsi ei ole, on 26-aastane modell Kendall Jenner. Kui aga pere traditsioone vaadata, siis võib ka tema esiklaps saada kummalise nime.

Jaga
Kommentaarid