9. veebruari hilisõhtul sai häirekeskus teate Tallinnas Haabersti linnaosast, kus terariistaga rünnati 29-aastast meest. Ohvriks oli Kerdo Mölderi endine kihlatu Priidu Heinroos.

"Hetkel väga raske ka endal ja pole väga jutusoonel," sõnas Kerdo, kui Kroonika temaga ühendust võttis, kes sai info Priidu pussitamise kohta neljapäeva õhtul hea sõbra käest.

"Hetkel on ta intensiivis. Kuna üks noahoop kahjustas kopsu. siis püütakse verd kopsudest kätte saada, kuid ta seisund, tänu taevale, on hetkel stabiilne," lisas Kerdo.

Koroonaviiruse tõttu ei ole ta saanud endist kallimat haiglasse vaatama minna, kuid Kerdo sõnas, et Priidu on teadvusel.

Uurides, mis võis olla ründaja motiiv, sellele Kerdo vastata ei osanud. "Eks politsei tegeleb sellega," ütles ta.

Politsei tuvastas, et pussitajaks oli 25-aastane Ralf-Viljar Väljase, keda politsei on püüdnud erinevatest võimalikest viibimiskohtadest leida, kuid siiani ei ole otsingud tulemusi andnud.

Omapoolse panuse tegi ka Kerdo, kes Facebookis kutsus inimesi üles reageerima. "Palun ühinege meie palvetega ja liituge kõik, et leida see sadistist noakangelane! Palun leiame kiirelt üheskoos kohutava "noakangelase" Ralf-Viljar Väljase, kes jõhkralt mõned päevad tagasi Priidut noaga ründas ja seda selja tagant!"

"Selline külmavereline sadist ei tohi ega saa vabaduses ja meie seas viibida - selliste pärast oleme me kõik ohus!"

Jaga
Kommentaarid