Aga paar ei ilmunudki välja. Tõenäoliselt juhatati nad hotelli suurde ballisaali läbi turvabarrikaadide kaua enne seda, kui külalised limusiinides tseremooniale saabuma hakkasid. Erinevate ajalehtede teatel osales kahe miljoni dollarilises pulmas 250 külalist.

Väljavalitute seas olid näitlejad Goldie Hawn, Christopher Reeve, Sean Connery, Jack Nicholson, Sharon Stone, Danny DeVito ja Rhea Perlman. AP teatel olid kohal ka rezhissöörid Oliver Stone ja Steven Spielberg.

56-aastane Douglas ja 31-aastane Zeta-Jones müüsid pulmade pildistamise õigused Inglise ajakirjale “OK!”, mis tähendab seda, et meedial ei ole mitu päeva lootust pilte näha.

Pruuti ja peigmeest nähti viimati reede õhtul Russian Tea Roomis, kus nad pulmade eelproovi tegid.

Kui paar mustas limusiinis kohale saabus, küsis üks ajakirjanik Douglaselt, mis on parim asi, mille pärast jumaldatud Zeta- Jonesiga abielluda. “Te vaatate praegu teda,” vastas Douglas.

Douglase isa Kirk lisas, et ta abielluks ise Catherinega, ainult et abikaasa ei luba.

Kuigi pulmade kuupäev ja koht olid ammu teada, hoiti pulmade üksikasjad saladuses. Erinevate meediaväljaannete teatel palus pruutpaar mitte tuua kingitusi, vaid annetada nende poja Dylan Michaeli nimel asutatud heategevuslikku fondi. The New York Daily Newsi teatel palkas Douglas pulma turvama 40 turvameest.

Paar kohtus Deauville´i filmifestivalil 1998. aastal ning kihlus uuel aastal Aspenis. Walesi päritolu Zeta-Jones sünnitas augustis poja.

Zeta-Jonesi kleidi kavandas meedia andmeil David Emanuel, kes aitas kavandada ka kadunud printsess Diana pruutkleiti.

Seitsmest osast koosnenud pulmasöök sisaldas kuulu järgi elemente Ameerika ja Walesi köögist. Külalistele pakuti merevähki, merekarpe, pasteeti, Walesi lambaliha ja juuste.

Kuulu järgi laulis pulmas Walesi staar Tom Jones Zeta-Jonesi emakeeles.

See on Douglase teine ja Zeta-Jonesi esimene abielu. Douglas tunnistas intervjuus Movieline´le, et abikaasa plaanis kogu tseremoonia. “Mida Catherine tahab, seda ta saab. Mis teeb ta õnnelikuks, selle ta saab.”

Douglas lasi toimetada pulma kogu pruudi perekonna, sealhulgas Catherine´i nimekaimu, 85-aastase vanaema. Isamees oli Douglase poeg esimesest abielust Cameron.

Pruutpaar veedab mesinädalad väidetavalt lumises Colorados.