Rahvusvahelisele lauluvõistlusele pühendatud uudistesait eurovisionworld.com koostab iga aasta tabeli, kuhu kaasatakse kümne tuntud kihlveokontori ennustused. Nende järgi arvutatakse välja iga võistleva riigi võiduprotsent.

Kuigi praeguseks on 41st riigist avaldanud võistlusloo ainult 18, siis antud tabelisse on kaasatud kõik riigid. Erinevate kihlveokontorite põhjal ennustatakse hetkel, et Eesti jääb 24. kohale ehk finaali me pääseksime, kuid jääksime seal eelviimasteks. Stefani loo võiduprotsendiks on arvutatud täpselt 1%.

Siiski tuleb arvestada sellega, et enamikel riikidel, mis on kihlveokontorites Eestist kõrgematele kohtadele ennustatud, pole veel oma tänavust eurolugu valinud või avalikustanud. Näiteks ennustatakse Rootsile, Austraaliale või Venemaale kõrgeid kohti, sest sealt saadetakse Eurovisionile tavaliselt lugusid, mis lõpetavadki esikümnes.

Hetkel hoiab ennustustabelis viiendat kohta Ukraina, mille esialgne esindaja Alina Pash diskvalifitseeriti. Siiski võib arvata, et "tänu" Ukraina-Venemaa konfliktile jõuavad nad poolfinaalist edasi ning saavutavad kõrge koha.

Samuti on Eestist ettepoole paigutatud Soome, mis pole endale esindajat veel valinud. Hetkel on nad 14% kohal.

Kõige suurimaks võidusoosikuks peetakse tänavu Eurovisioni korraldavat Itaaliat, keda läheb esindama duo Mahmood & Blanco.