Kanal 2 kevadhooaega tutvustavas erisaates sõnas suursõu tegevprodutsent Triin Luhats, et "Ma näen su häält" on praegu maailmas üks kiiremini populaarsust koguv formaat, mida on paljudes riikides juba toodetud ning mis jõuab üha rohkemates maades ekraanile. "See on muusikaline meelelahutussaade, kus on tore arvajate paar, kelle ülesandeks on seitsme täiesti tundmatu laval seisva inimese seast eristada need, kes tegelikult laulda oskavad, ja need, kes ei oska ehk teesklevad. Läbi erinevate voorude peavad arvajad valikuid tegema välimuse ja erinevate vihjete põhjal. Samuti on neile abiks nõunike kogu," ütles Luhats.

Nõunike kogusse kuuluvad armastatud Eesti staarid – Tallinna linnateatri näitleja Evelin Võigemast, meelelahutaja Grete Kuld, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver, humorist ja melomaan Mart Juur ning populaarne juutuuber ja muusik Andrei Zevakin. Saadet juhib alati särav ja sõnaosav Piret Laos.

Evelin Võigemast: "Esimese saate salvestuse põhjal saan öelda, et see saade on ületanud kõik mu ootused – absoluutselt nii kõikide osalejate kui ka meie meeskonna osas lava taga! Nõunike kogu püüab võistlejaid aidata, et tuvastada, kas laval olev tegelane on teeskleja või siis päriselt laulja. See ei ole üldse lihtne!" lausus Võigemast.
Nõunike abiga peab viimasesse vooru jääma läbi vihjete ja detailse analüüsi imelise lauluoskusega vokalist. Mart Juur leiab, et ennast nõuniku tööks ette valmistada on äärmiselt keeruline. "Palju sõltub hetkest ja sellest, mida sa näed. Samuti tuleb rakendada oma tervet mõistust," lausus Juur.

Ka Andrei Zevakin leiab, et kasuks tulevad seni omandatud oskused ja ka elukutselised valikud. "See on väga äge ja tuttav töö – minu videotöö YouTube'is on suhteliselt sarnane – midagi või kedagi ma sageli kommenteerin või arvan. Seetõttu tunnen end oma uues ametis päris koduselt," leidis Zevakin.

Grete Kuld lisas, et tema jaoks on saates teesklejate ja lauljate tuvastamine keerulisem, kui ta oskas ette kujutada. "Ma arvasin, et see on keeruline, kuid selgus, et on tegelikkuses on see veel raskem, sest hakkad iseendas kahtlema, samuti kahtlustad mingisugust topeltmängu. Näiteks, et keegi mängib, et ta ei oska laulda, aga tegelikult oskab," ütles Kuld.

Ka saatejuht Piret Laos arvab, et uue saate näol on tegemist täiesti uue ja enneolematu kogemusega, millest võidavad nii osalejad kui ka televaatajad. "Sellist suurt saadet ei ole ma kunagi teinud, see on äärmiselt grandioosne ja uhke kogemus. Mul on väga hea meel, et mul on selline nõunike paneel vastas, sest nendega on väga meeldiv koostööd teha," sõnas Laos.

Uus suursugune telesõu "Ma näen su häält" üllatab, naerutab ja tekitab vaatajas põnevust igal pühapäeval kell 20.05, alates 27. veebruarist Kanal 2-s.