Elton Johni eralennuki hüdraulikasüsteemis esines rike ning sooritada tuli hädamaandumine. Esimesel kahel korral maandumine tugeva tuule tõttu ei õnnestunud ja päästeamet võttis kiirelt suuna Farnborough' lennujaama.

74-aastane Briti superstaar oli juhtunust šokeeritud, kuid mitte kauaks. Kõigest mõne tunni pärast sõitis laulja järgmise lennuga USA-sse, et õigeks ajaks esinema jõuda.

Lennudraama sai alguse, kui Elton Johni 58 miljonit eurot maksev lennuk 21. veebruaril kell 10.20 New Yorki lennujaamast väljus. Tunni möödudes tekkis lennuki hüdraulikasüsteemis viga. Piloot võttis ühendust lennujuhtimiskeskusega, et teavitada hädamaandumisest.

Kiirabi ja politseid teavitati kell 11.19. Päästeamet kihutas Farnborough' lennujaama, kus lennurajad koheselt puhastati. Kehvad ilmastikuolud ja metsik tuul tegid maandumise peaaegu võimatuks ning esimesed kaks katset ebaõnnestusid.

Elton Johni ekstreemse lennureisi põhjuseks oli esinemine, mis pidi samal päeval New Yorgis aset leidma. Staar ei tahtnud mingil juhul fänne kurvastada ja jõudis järgmise lennuga täpselt enne kontserdi algust kohale.