Penn on tegelikult viibinud Ukrainas filmi tõttu juba korduvalt, viimati nähti teda seal 2021. aasta novembris, vahendavad Newsweek ja teised välisportaalid.

Täna nähti teda Kiievis presidendipalees toimunud pressikonverentsil istumas esireas. Samuti kohtus Penn täna väidetavalt ka president Volodõmõr Zelenskõiga ning mitme teise tipp-poliitikuga.

Ukraina valitsus on avaldanud Penni projekti kohta sügavat tänu. "Lavastaja tuli spetsiaalselt Kiievisse, et lindistada praegu toimuvaid sündmusi Ukrainas ja rääkida maailmale Venemaa invasiooni kohta tõtt," lisati Newsweekile saadetud avalduses.

Avalduses lisati: "Sean Penn näitas üles vaprust, mis paljudel teistel on olnud seni puudu, eriti mõnel Lääne poliitikul. Mida rohkem on Ukrainal selliseid tõelisi sõpru, kes toetavad meid vabaduse eest võitlemisel, seda kiiremini saame me selle kohutava Vene invasiooni peatada."

Oma eelmise reisi ajal Ukrainasse külastas Hollywoodi staar erinevaid Ida-Ukraina piirkondi ja rääkis paljude inimestega. Toona nähti teda kandmas lahingurüüd meenutavad riietust.