"Ott, pole ammu kuulnud sinust midagi," alustab Puusepp, "Eesti Laulu ajal sind korra nägime ja siis kadusid vahepeal üldse ära. Kuidas läinud on?" Armastatud laulja vastab, et kõigest mõned päevad pärast suurüritust haigestus ta koroonasse. "Kohe pärast Eesti Laulu lõi see viirus välja," räägib Lepland, "Seda, kust ma selle nüüd täpselt üles korjasin, paraku öelda ei oska."

Laulja sõnul hakkasid sümptomid esmaspäeva õhtul pihta ja järgmised kümme päeva veetis ta kodus. "Vahepeal käisin ka PCR-testi tegemas ja see oli positiivne," ütleb Lepland, "Täna on nüüd täiesti esimene päev, kui olen kodust väljas ja selline imelik tunne on ausalt öeldes. Üle kümne päeva oli esimene kord, kui sain autoga sõita ja natuke naljakas turisti tunne tekkis."

Saatejuht uurib, kas Lepland põdes haigust kergelt. "Esimesed kaks päeva oli ikka suhteliselt sant olla," vastab laulja, "Esmaspäeva õhtul käisin veel proovis ja kõik oli hästi. Kui koju jõudsin, siis tundsin, et natuke naljakas on olla." Järgmine hommik oli Leplandi sõnul selline tunne, nagu keegi oleks öö läbi nuiaga tagunud. "Selline tunne oli, nagu oleksin peksa saanud või siis väga kõva trenni teinud – kogu keha valutas," räägib laulukirjutaja.

Kuula täispikka saadet StarFm-i hommikuprogrammist.