Kuningakoja ekspert Duncan Larcombe ennustab, et prints George peab lähiajal kooli vahetama. Tema sõnul õpivad kuningliku perekonna liikmed harva terve kooliaja ühes ja samas asutuses ning õed-vennad ei käi enamasti samas koolis, vahendab TheSun.

Printsid William ja Harry tegid erandi, kuid kuninganna Elizabethi lapsed käisid mitmes erinevas koolis. Prints Charles õppis Šotimaal Gordonstouni koolis, printsess Anne saadeti Benendenisse ning printsid Andrew ja Edward Kenti.

Prints William ja hertsoginna Catherine kolivad kuulduste kohaselt lähiajal Windsorisse ning sel põhjusel on jutuks tulnud koolivahetus. Paari noorim laps, 3-aastane prints Louise, pole veel kooliealine.

Larcombe usub, et William ja Catherine mõtlevad hoolikalt ka George'i kraadiõppele, kuna seeläbi on võimalik luua püsivaid sõprussuhteid. Teadaolevalt ei tohi George'i ja Charlotte'i praeguses koolis olla kellelgi ühtegi parimat sõpra. Seda seetõttu, et üheks kooli väärtuseks on lahkus. Näiteks kui laps peab pidu, võib koolis kutseid jagada vaid siis, kui kõik samast klassist on kutsutud.