35-aastane räppar Drake oli USA meedia teatel hiljuti sunnitud enda, oma lähedaste ja 4-aastase poja Adonise kaitseks andma sisse avalduse lähenemiskeelu saamiseks. Avaldus tehti 3. märtsil ja selles nõutakse, et naine nimega Mesha Collins ei tohiks Drake`i ega tema lähedastele minna lähemale, kui 100 jardi (ligi 92 meetrit), vahendab väljaanne EOnline.

Portaali käsutuses olevate dokumentide kohaselt kurdab Drake, et naine on teda ahistanud juba aastast 2017. Kuigi näost-näkku polevat nad kunagi kohtunud, samuti ei ole Drake kunagi temaga ise suhelnud. "Ms. Collins on jälitaja. Mul ei ole temaga mingit suhet," seisab avalduses.

Dokumentide kohaselt on Collins saatnud Drake`ile sõnumeid, kus soovib viimase surma. Samuti on ta ähvardanud ka muusiku poega. Seetõttu on Drake enda sõnutsi pidanud kogema emotsionaalstet stressi ning pidevat muret enda pere turvalisuse pärast.

29-aastane Collins vahistati 2017. aastal Drake`i Los Angelese kodu juures, kui ta oli tunginud tema valdustesse. Augustis kaebas Collins ise räppari kohtusse, nõudes temalt neli miljardit dollarit. Samuti on naine saatnud pidevalt erinevaid nõudeid ja saatnud sõnumeid ning ka ise esitanud Drake`i vastu lähenemiskeelu taotluse. Seda aga ei rahuldatud, sest kohtu sõnul polnud selleks piisavalt tõendeid.

Drake`i advokaatide sõnul on naise käitumine viimasel ajal näidanud tema kinnisidee süvenemist räppari vastu, mistõttu soovitasid nad muusikule lähenemiskeeldu taotleda.