Eelmisel aastal paljastas kuninglik korrespondent Christina Garibaldi, et MI6 on kuningannale andnud uue Samsungi nutitelefoni, mida monarh on õppinud kasutama.

Kui Elizabeth ei ole parasjagu Buckinghami palees, Balmoralis, Windsoris või Sandringhamis, kannab kuninganna seadet endaga kaasas – ja ta ei jäta kunagi vastamata kõnet, mis on tulnud tema tütrelt või ühelt teatud peresõbralt.

Tuleb välja, et kuninganna vastab kahe inimese kõnedele – printsess Anne'i ja tema hobuste eest vastutava sõbra John Warreni. Nimelt on Elizabethi jaoks tema ratsahobused väga südamelähedased ning alati, kui ta peaks nende kohta midagi kuulma, haarab ta toru.

"Ta on praeguseks hetkeks lahkunud kuninganna ühe parima sõbra Carnarvoni krahvi väimees," selgitas allikas liini, mille järgi Warren on Elizabethi elus nii tähtsale kohale saanud.

Vaatamata sellele, et Elizabeth oskab vaevu oma nutitelefoniga opereerida, on MI6 tema seadme täielikult üles tuuninud. Sellel on kõige värskem tarkvara ning välisluureteenistus on teinud nii, et keegi ei saa kuninganna telefonisse häkkida ja kõnesid pealt kuulata. Varem on Daily Mail kirjutanud, et Elizabethile on toodud ka tema isiklik sülearvuti ja iPad, mille kasutamist on talle õpetanud just printsess Anne'i lapsed Zara Tindall ja Peter Phillips.