Staar näitas fännidele oma uut treeningurežiimi. Loomulikult sätiti kõik pilgud tema imelisele figuurile. 71-aastane näitlejanna näitas oma keha mustas spordirinnahoidjas ja retuusides. Vaata videot siit.

Ehkki Seymour on juba küpsemas vanuses, tõdes ta, et ei ole endale elu jooksul midagi keelanud. "Kui teen pastat, siis söön ise alati pool potitäit ära," ütles ta ühes intervjuus.

Seymour sai kuulsaks oma rolliga James Bondi filmis "Ela ja lase teistel surra", kus ta mängis kaartidega ennustavat näitsikut. Ta sündis Inglismaal, ent kolis oma filminäitleja karjääri edendamiseks USA-sse.

"Ma olen paremas vormis, kui Bondi-filmis mängimise ajal," naeris näitlejanna mõned aastad tagasi antud intervjuus ning tunnistas, et teeb jõusaalis trenni kolm korda nädalas, lisaks ujub, mängib tennist ja golfi.

Ent Seymour on kinnitanud, et täiesti loomulik tema ilu ei ole. 1995. aastal lasi ta paigaldada rinnaimplantaadid. Peale selle on ta lasknud enda silmalaugusid kohendada ja nägu Botoxi süstidega värskendada.