“Oleme sõnatud. See, mis Eesti inimeste, muusikute, erinevate meediamajade ja kontserdi korraldusmeeskonna ühistöös juhtus, ületas meie ootusi mitmekordselt,” ütles MTÜ Slava Ukraini eestvedaja Johanna-Maria Lehtme.

“Kogutud toetussumma eest ei saa me hankida mitte ainult vajalikke kiirabiautosid, vaid pakkida autodesse ka väga spetsiifilised meditsiinilise abi komplektid škuttidest, sidemetest ja kinnastest, mida meilt on küsitud esimesest päevast alates. Loome koostöös Riigikaitse Edendamise Sihtasutusega 9000 sellist komplekti ja need jõuavad kiirabiautode abiga rindele veel enne märtsi lõppu.”

Kontserdi eesmärgiks seatud summa ületati lahkete annetajate abil enam kui kahekordselt. Kogutud raha eest saab konfliktikolletesse saata 23 humanitaarabiga varustatud kiirabiautot.
“Oleme korraga rõõmsad ja kurvad. Meid, Eesti inimesi, on kokku liitnud Ukraina kannatused ja traagika. Samas võib teiste aitamine ja üksteisega kokkuhoidmine jääda meie lihasmälusse ka edasiseks,” ütles kontserdi korraldusmeeskonna liige Mart Normet. “See, kuidas sajad inimesed paari nädalaga ühise eesmärgi nimel koondusid, annab lootust tulevikuks.”

Ka pärast kontserti jäävad avatuks annetusnumbrid, mille kaudu saab jätkuvalt toetada MTÜ Slava Ukraini tegevust:

9002406 - 10€
9002407 - 25€
9002408 - 50€
Jaga
Kommentaarid