Pugatšova abikaasa, humorist Maksim Galkin ei varjanud oma šokki sõja esimesel päeval, 24. veebruaril – ta oli üks esimesi staare, kes sellele reageeris.

"Hommikust saati olen ühenduses Ukraina lähedaste ja sõpradega. Ma ei suuda sõnadesse panna seda, mida tunnen. Kuidas see kõik on võimalik? Sõjale ei saa olla mingit õigustust! Ei sõjale!" kirjutas ta sotsiaalmeedias ja illustreeris postituse musta ruuduga.

Putini-meelsed ründasid teda kohe kommentaarides ja süüdistasid riigireetmises. Galkin ja Pugatšova aga vaikisid.

"Inimestel, kes on harjunud luksusega ja kaotavad selle ühe päevaga, on raske leppida tavalise inimese eluga,” kirjutas üks anonüümne kommentaator Instagramis Galkini postituse alla. Humorist andis seepeale vastulöögi: “Ma ei ole harjunud luksusega, olen harjunud töötama ausalt ja heas usus. Kogu oma rikkuse olen tööga välja teeninud, kuid ma ei ole elanud selle nimel. Ma ei karda rahast ilma jääda, kardan kaotada südametunnistust."

Värskel paparatsofotol jalutab paar Kaisarea tänavatel, vahendab Starhit.

Alla Borissovna hoidis esialgu suu kinni, kuid pärast usumees Andrei Tkatševi väljaütlemisi tema suunas ei suutnud ta enam vait olla. Tkatšev, kes tegutseb Moskva oblastis Odintsovi rajoonis, kus asub lauljanna kodu, avaldas oma rõõmu selle üle, et diiva on Venemaalt läinud. "Sõbrad, kas te pole sellest kuulnud, seda teadnud? Kas te ei pannud tähele, kui puhtaks muutus õhk? Pugatšova lahkus Venemaalt igaveseks. Issand jumal, kuidas ma olen seda oodanud!" kuulutas papp.

Pugatšova vastas Tkatševile Instagra­mi videopostituses irooniliselt: "Vara rõõmustad, Andrjuša. Vaheaega, puhkust ja ravi ei peeta emigratsiooniks. Naasen ja ajame asjad joonde. Ma tulen sinu kirikusse ja palvetan sinu eest. Jumalateotaja."

Jaga
Kommentaarid