Kanye on üritanud levitada väiteid, nagu oleks kuulus tõsielustaar pidevalt lennus ning lapsi kasvatavad pigem nende hoidjad. Siiski leiavad räpparile lähedased allikad, et võimalus, et ta saab täieliku hooldusõiguse, on nullilähedane, sest viimasel ajal on ta meedias figureerinud ähvardavate Instagrami postitustega, mida ta on teinud Kardashiani ja tolle uue peika Pete Davidsoni suunal.

"Tema lähedased inimesed olid üsna šokeeritud ja on püüdnud teda veenda, et ta seda ei teeks, kuid ta on kindel, et tahab lapsi kasvatada täiskohaga. Kanye usub, et Kim on palju eemal töö tõttu ja Pete'iga koos aega veetmas ning et ta oleks parem lapsevanem," ütles allikas.

Allika sõnul tahab Kim nii palju kui võimalik lapsi koos eksmehega kasvatada ning ta ei taha Kanyet oma elust välja lõigata, kuigi Kanye usub vastupidist. "Kanye veetis pikki perioode lastest eemal, kui nad koos olid, praktiliselt elas ta nende viimase abieluaasta Wyomingis. Keegi ei pea tõenäoliseks, et ta võidaks täieliku hooldusõiguse," järeldas allikas.