„Pilvede all“ uued osad jõuavad Apollo TV-sse alates 5. aprillist. Tegijate sõnul jätkub lugu täpselt aasta hiljem viimase episoodi sündmustest. Mäletatavasti lõppes eelmine hooaeg Siiri ja Andrese pulmapäevaga – nüüd on käes nende esimene pulma-aastapäev. Kertu on karjääriredelilt edasi liikunud ning oma praksise avanud, Erik on tagasi juurte juures ehk teostab end seal kus sarja alguseski ehk autode maailmas. Mari tütar Marite õpib Pariisis, mis tõstab fookusesse isa ja poja suhte, sest Indrekul on teismelise Ruudiga üksjagu tegemist.

"Pilvede all" võtted

Taanist on tagasi Piret, kes püüab välja selgitada, millega ema Sirje tema aitamise nimel hakkama on saanud, sest salatsemist on sealtpoolt enam kui küll. Siiri ja Andres on õnnelikumad kui kunagi varem ning Siiri täidab üllatavalt hästi ka Joosu kasuema rolli. Albert ja Inna elavad Haapsalus omas rütmis, kuid Sirje ja Pireti draamadest ei pääse nemadki.

„Pilvede all“ jõudis Kanal 2 ekraanile esimest korda 2010. aasta sügisel, eelmise aasta kevadel jõudis ekraanidele sarja 300. episood. 22 hooaega eetris olnud "Pilvede all" on valitud neljal korral Eesti Meelelahutusauhindade jagamisel aasta teleseriaaliks. Sarja toodab Duubel 3 Grupp OÜ, stsenarist on Eleonora Berg, režissöör-produtsent Toomas Kirss.

"Pilvede all" võtted

Apollo TV turundusjuhi Andry Padari sõnul hindavad nad kodumaise teleteenuse pakkujana kohalike tegijate toodangut väga, nii nagu ka vaatajad. „Meie edetabelites troonis möödunud aastal just Eesti sisu. „Pilvede all“ on olnud üks meie vaadatuimaid sarju. Selle tegijad on väga hästi ära tabanud, mis rahvale korda läheb ning neid ikka ja jälle ekraanide ette toob. Meil on hea meel Eesti inimesi palavalt armastatud sarja uute osadega rõõmustada.“