Steven Spielbergi lavastatud film on nomineeritud teiste seas näiteks parima filmi, parima režissööri, parima naiskõrvalosa ja parima kostüümikujunduse kategooriates, kuigi Zegler isiklikult pole naispeaosa eest nominatsiooni saanud.

Zegler teatas uudisest pühapäeval oma Instagrami kontol. Nimelt uuris üks fänn näitlejatarilt, et mida ta aasta tähtsaimale filmigalale selga paneb. "Mind ei ole kutsutud, nii et dressipüksid ja mu poiss-sõbra särk," kirjutas Zegler vastuseks.

Ta lisas juurde, et ta on proovinud saada kutset mitmest allikast, kuid siiani tulutult. "Ma loodan, et viimase hetke ime on juhtumas ja ma saan meie filmi kohapeal toetada, kuid mõned asjad lihtsalt lähevad vahepeal nii. Aitäh teile, et olite sama šokeeritud ja vihased kui mina," tänas ta fänne.

Kõik Oscari nominendid saavad automaatselt kutse auhinnatseremooniale. Ülejäänud piletid antakse filmistuudiotele, kes võivad neid oma äranägemise järgi levitada. Sageli kutsutakse just need näitlejad, kes tegid kaasa linateostes, mis kandideerivad parima filmi kategoorias.