Rihanna on teatavasti lapseootel ning tema ja räppar A$AP Rocky (33) peaks peagi lapsevanemateks saama. Esmaspäeval jäigi paar Los Angeleses kaamerasilma ette ning Rihannal oli sõrmes sõrmus, mida ta on ka enne kandnud. Kuid erinevus oli selles, et seekord ilutses sõrmus Rihanna teises sõrmes, vahendab TMZ.

Näiteks jäi lauljanna sama sõrmusega kaamerate ette mullu novembris, kuid siis kandis ta sõrmust keskmises sõrmes. Sõrmust märgati esmakordselt 2021. aasta juulis ja ka siis kandis Rihanna seda keskmises sõrmes. Hiljutistel fotodel kannab aga Rihanna seda vasaku käe neljandas sõrmes, ehk sõrmes, kus tavaliselt kantakse kihlasõrmust.

2020. aastal kokku saanud paar teatas enda lapseootusest tänavu jaanuaris, mistõttu võib kõmumeedia spekulatsioonide kohaselt aeg kihlumiseks olla vägagi küps.

Ei Rihanna ega A$AP Rocky pole kihlumist ametlikult kinnitanud.

Möödunud aastal GQ-le antud intervjuus tunnistas räppar, et Rihanna on tema elu armastus. Kuulujutud paar suhtes hakkasid ringlema juba 2013. aastal, kui räppar toetas Rihannat tema Diamonds maailmaturnee abil.

"Kui sa tead, siis tead. Tema on see õige," ütles A$AP Rocky.

Paar osales A$AP Rocky 2013. aasta muusikavideos "Fashion Killa" ning mees laulis tausta Rihanna 2012. aasta hiti "Cockiness (I Love it)" remixile.

Räppari ja Rihanna suhe algas tõenäoliselt 2020. aastal, kui Rihanna läks lahku miljardärist kallimast, kellega ta oli koos kolm aastat.

Päris nimega Rakim Athelaston Mayers oli 2010. aastate üks suurema läbimurde teinud artiste, kui kaks tema albumit - Long.Live.A$AP (2013) ja At.Long.Last.A$AP (2015) - jõudsid USA muusikaedetabelis esimeseks.

2019. aastal mõisteti A$AP Rocky süüdi Stockholmis toimunud kakluses ning talle määrati kaks aastat tingimisi.