Katrin on varasemalt rääkinud, et laps peaks sündima nende perre veebruari lõpus või märtsi alguses. Siiski oli naise sotsiaalmeediast näha, et veel 21. märtsi seisuga ei olnud Katrin sünnitanud. Ta jagas viimastel päevadel oma jälgijatele, et siirdus 21. märtsil sünnitusmajja. Täna öösel kell 3.08 sai naine tütre Olivia emaks. "Ränkrasked 48 tundi olid, aga olen väga õnnelik," ütleb Katrin.

Kroonika kirjutas mullu novembris, et populaarse saate "Kuuuurija" saatejuht Katrin Lust (39) saab peagi esmakordselt emaks.

"Vastab tõele, et ootan beebit! Mul on väga hea meel, et olen saanud seda uudist ligi seitse kuud endale hoida ning siiani olen suurest tähelepanust sellega seoses loobunud. Mõni naine tahab seda uudist kogu maailmaga jagada, aga mõni teine leiab selle olevat väga isikliku ja minuga on pigem see viimane," kommenteeris Lust suhteliselt kaua saladuses hoitud isiklikku uudist.

"Teletööd tehes olen tahes tahtmata kogu aeg suure tähelepanu all ja kui suudad kodu ning eraelugi endale hoida, tekitab see tunde tugevast tagalast ja oled vähem haavatavam," põhjendas ta.

Toona ütles ta Kroonikale, et ajakirjanikutööd Katrin seoses beebi sünniga katkestada ei kavatse. "Rõõm on suur ja moodsatele aegadele kohaselt jääb teine pool isapuhkusele," sõnas Katrin.

"Olen eraelus tõesti õnnelik!" teatas Katrin Lust Kroonikale antud intervjuus 2020. aasta veebruaris, sõrmes säramas nelja briljandiga sõrmus. Ta mainis ka, et tema mees saab olla vaid inimene, kes on "lojaalne, toetav, ei peta mind, ei valeta, ei tee haiget, mõistab, et mu töö on mu kirg. Suu­dab minu tempoga kaasas püsida".

Katrin ütles ka, et kui kunagi peaksid tulema tema pulmad, siis oleksid need privaatsed ja tagasihoidlikud. Mis aga puudutas laste saamist, siis ka selleks oli ta ammu valmis. "Minu ema oli 39, kui mina sündisin, mina saan peagi 38. Ma soovin, et esiklaps sünniks lähiaastatel. Ja ka seda olen otsustanud, et "Kuuuurija" ei kao mitte kuhugi ka siis, kui olen emaks saanud," kinnitas Lust Kroonika esikaaneintervjuus juba läinud aastal.

Kroonika soovib Katrin Lustile palju õnne ja jaksu!

Jaga
Kommentaarid