Varalahkunud lauljanna Lea Dali Lioni mälestuskontserdil astusid üles Lea sõbrad, kolleegid ja pereliikmed. Kõlasid Lea laulud läbi erinevate aegade. Lea poeg Robi ja tütar Jasmiin esitasid pala "Ära piina mind". Lea loomingut esitasid ka Jarek Kasar, Teele Viira, Tuuli Rand, Laura Prits, Tanja Mihhailova-Saar, Katre Randmaa-Tamm. Pillidel musitseerisid Lea sõbrad ja lähedased Elmar Liitmaa, Henno Kelp, Are Jaama, Roland Puusepp, Tarmo Sillaots ja Virgo Veldi.

Kontsert toimus Lea 48.sünniaastapäeval ja oli pühendatud tema lastele Robi Tre (27), Jasmiin Dali (13) ja Geiti Gerberale (11). Esitleti ka Least ilmunud uut raamatut „Tahaks veel midagi öelda...”

Õhtu salvestas filmilindile Lea endine kaasa Silver Ulvik. Silver mäletab Lead kui ülevoolavalt rõõmsat inimest. Üliemotsionaalse õhtu jooksul meenutati Lead läbi katkete uuest raamatust. Näiteks luges Marek Sadam ette koha, mis kirjeldas, kuidas ema õpetas tütardele paluma inglite abi, kui neil on hirm. „Emme ütles alati, et talle meeldib rääkida kõigest. Ja me rääkisime praegu ka räägime oma mõtetes, kui igatsus peale tuleb. Kuulame palju ema muusikat. See rahustab ja kurvastab ka...”