USA filminäitleja Jared Leto (50) on tuntud filmidest nagu "Ameerika psühhopaat", "Suitsiidisalk", "Kaklusklubi" ja "Katkenud elu".

Meesterahvas on pälvinud tähelepanu ka oma erakordselt noorusliku välimuse tõttu. Leto ütles ajakirjale Men’s Health antud intervjuus, et ei kavatse oma nooruse allikat avaldada. "Tahan selle saladuseks jätta," ütles näitleja, "Lõppude lõpuks pole see ju sugugi oluline." Ta on varasemalt öelnud, et ei võta oma välimust kuigi tõsiselt.

"Minu vanusest hakati rääkima juba kümme aastat tagasi," muigab Leto, "Aga kui oled selles eas, hakkavad nad juba tõsiselt imestama." Palju kõmu tekitas sünnipäevafoto, mille mees detsembrikuus oma Instagrami postitas. Fotol poseeris muusik ilma särgita ning hoidis samal ajal käes torditükki.

Leto pole oma filmirollides tegelikult nooruslikku välimust ära kasutanud. "Kahjuks ei anta mulle rolle, kus saaksin mängida noorusliku välimusega vanemat meest," naerab näitleja, "Võib-olla teen ma midagi valesti, kui ma seda ära ei kasuta."

Viimati täitis ta ärimees-moekunstniku rolli Paolo filmis House of Gucci. Järgmisena näeb Jared Letot Marveli filmis Morbius, kus ta kehastab vampiirilaadset pahalast Michael Morbiust.