Metro andmetel on Briti kuninganna soetanud endale stiilse sõiduvahendi, mille abil liikumist hõlbustada. Ratastooli asemel võib silmata prouat uhkes golfiautos istumas.

Kuninganna Elizabethi vaevavad viimasel ajal liikumisraskused, kuid naine on üritanud iga hinna eest ratastooli vältida. See on tal ka õnnestunud ja nüüd kihutab Elizabeth II Windsori lossi territooriumil ringi luksusliku golfiautoga, mille väärtuseks on ligi 74 000 eurot.

Väljaande andmetel saab sõidukiga liikuda ligi 70 kilomeetrit tunnis ja autot tuleb alati laadida peale 80 kilomeetri pikkust sõitu. Väike golfiauto on ülimalt mugav – sellel on pruunid nahast istmed, Bluetoothi kõlarid ja esiklaasi soojendus.

Kuninganna sai sõiduvahendi kaks nädalat tagasi ja allikate sõnul on ka Elizabethi armastatud koerad juba pardale saanud. Kuningakoja ekspertide sõnul on naise liikumisprobleemidele leitud pea täiuslik lahendus. Briti väljaannete andmetel kasutab Teie Majesteet vahetevahel ratastooli, kuid mitte avalikel üritustel. Elizabeth II üritab hoolimata põdurast tervisest võimalikult palju jalgsi liikuda.