Marilyn Kerro märtsilapsuke

Marilyn Kerro tõi ilmale oma kolmanda lapse. 26. märtsil postitas selgeltnägija Facebooki pildi beebikäest sinises bodis ning kirjutas: "Tere tulemast maailma, pisike ime!"

Sellise pildiga andis Marilyn Kerro teada oma kolmanda lapse sünnist.

Suhtest norralase Mark Alexander Hanseniga on Marilynil poeg Kaius-William ja tütar Celine Marie. Pole teada, kas ka kolmas laps on Alexanderiga, kes on Kerrot füüsiliselt väärkohelnud ja selle eest ka Viru maakohtus neljaks aastaks ja neljaks kuuks vangi mõistetud. Reaalset vanglakaristust tuli tal kanda neli kuud.

Sirje Eesmaa juubeli­kink

TV3s omanimelist saadet juhtiv Sirje Eesmaa külvati kanali uudistestuudios tema 70. sünnipäeva puhul praeguste ja endiste kolleegide poolt üle roosisülemitega ning Sirje sai ka väga praktilise kingi – kohvimasina. "Siiani tegin kodus kohvi Krupsi kuldfiltriga kohvi­aparaadiga, mis on ostetud umbes aasta enne vabariigi taassündi ehk 31 aastat tagasi. Väga väärt aparaat: kestab, aga nüüd saab erinevaid kohvisid ühe nupulevajutusega!"

Sirje Eesmaa sületäie punaste roosidega TV3 uudistestuudios.
Sirje Eesmaale kingitud Philipsi täisautomaatne kohvimasin.

Laura Põldvere suhe läbi

Lauljatar Laura Põldvere ja tema müügimehest väljavalitu Kaspar Hangi teed läksid pärast kaht aastat lahku. Pikemaid kommentaare pole Laura soovinud meediale jagada, ta puhkab praegu Dubais.

Laura Põldvere esinemas heategevuslikul kontserdil, mis toimus märtsi alguses.