Parkeri naine Kelsey Hardwick teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et 30. märtsil lahkus siit ilmast Tom.

"Kinnitame kõige raskema südamega, et Tom suri täna rahulikult kogu tema pere kõrval. Meie südamed on murtud. Tom oli meie maailma keskpunkt ja me ei kujuta elu ette ilma tema nakatava naeratuse ja energilise kohalolekuta. Oleme siiralt tänulikud armastuse ja toetuse eest ning palume, et me kõik ühineksime tagamaks, et Tomi valgus ka edaspidi tema kaunite laste jaoks säraks. Tänan kõiki, kes on tema eest hoolitsemisel kogu aeg toeks olnud. Ta võitles lõpuni. Olen su üle igavesti uhke," kirjutas Kelsey Instagramis.

Noort meest tabas 2020. aasta juulis krambihoog ning teda pandi aju-uuringute ootejärjekorda. Kuus nädalat hiljem tabas teda perereisil veel üks tõsisem krambihoog ja ta viidi haiglasse. Pärast kolme päeva pärast diagnoositi tal ajuvähk.

"Tegu oli IV staadiumi glioblastoomiga. Teadsin, et midagi on valesti, kuid ei osanud kunagi eeldada, et see nii on," ütles Parker toona seltskonnaajakirjale OK!

Parker abiellus 2018. aastal näitlejanna Kelsey Hardwickiga. Paaril sündis esimene laps 2019. aastal. Tütrele pandi nimeks Aurelia Rose.

Teine laps sündis 2020. aastal. Pojale pandi nimeks Bodhi, mis tähendab valgustatust.

Jaga
Kommentaarid