Publikule, kes pidi pileti eest maksma kuni 1000 USA dollarit, jäi mulje, nagu Rock oleks endiselt vahejuhtumist šokeeritud ning närvilisem kui tavaliselt oma live-šõudel. Ka 57-aastane Rock tunnistas, et ta on siiani mõtlemas selle üle, mis siis pühapäevasel galal juhtus. Selleks, et keegi ei saaks Rocki sõnavõttu filmida või muul moel salvestada, pidid külalised oma telefonid enne šõu algust ära andma.

"Nii, kuidas teie nädalavahetus läks?" uuris koomik, mille peale tuli suur naerupahvak publikult. "Las ma olen natuke tundeline. Mul pole palju s*tta selle õhtu kohta rääkida, nii et kui te tulite selle jaoks siia, siis...," ütles Rock, kellel olid lausa pisarad silmas, alustuseks.

"Olin enne seda nädalavahetust kirjutanud terve tänase šõu valmis. Ma alles töötlen seda, mis juhtus, nii et mingil hetkel kunagi tulevikus räägin sellest jamast. See saab olema tõsine, aga ka naljakas. Kuid praegu räägin ma mõne nalja teile."

Kuigi Rock üritas ümber maailma kulutulena levinud teemast kõrvale hoiduda, siis tuli ta ise mitmel korral antud juhtunu juurde tagasi. "Ma pole kellegagi rääkinud, vaatamata sellele, mis jutud ringlevad," ütles ta kinnitamaks, et ta pole Smithi perekonnaga suhelnud.

Mitmel korral olevat üksikud inimesed publikust karjunud Will Smithi nime, kuid sellele vastati teiste külastajate pahameelega. Ka turvamehed ja politsei pidi sekkuma ning saalist eemaldati ebaviisakalt käitunud mees. "Kas see tuur hakkabki nii jätkuma?" küsis Rock publikult.