Loigu ütleb, et mõned inimesed tunnevad ära ja julgevad juurdegi tulla viisakalt, ent on ka neid, kes karjuvad järgi näiteks: "On ka sellist järelelõugamist ja ebameeldivat äratundmist. See mind häirib, Iga inimene saab aru, et see on ebamugav, aga eks tuleb leppida, ei ole midagi teha."

"Esimene tõeline armastus jääb kestma, või jääb meelde, unustada ei ole teda võimalik," rääkis telesarja "Armastus" režissöör Henrik Normann. Tundelise armuloo peaosades on Oskar Seeman ja Lisabet Loigu.

Noormehe nimi on Martin ja neiu on Sandra. Martinit mängib näitleja Sepo Seemani näitlejast poeg Oskar Seeman. Naispeaosas on Tartust pärit andekas noor meditsiinitudeng ja balletikooli kasvandik Lisabet Loigu.

"See, nagu öeldakse, on armastus nagu filmis," naerab Henrik. "Tunded süttivad, mõtted uinuvad, kirg leegitseb ja elu muutub. Iga armulugu, eriti kui ta on esimene, on erakordne ja äratundmist võiks olla selles igale inimesele. Kas esimene tõeline armastus jääb kestma või jääb ta vaid meelde, selgub hiljem," rääkis Normann Kroonikale.