Kanye Westi teravad sõnavõtud on viimasel ajal sotsiaalmeedias levima läinud. Hiljuti lahutas ta oma pikaaegsest kallimast Kim Kardashianist, kes on praeguseks uue silmarõõmu leidnud. On teada, et tegu on 28-aastase koomik Pete Davidsoniga ning näib, et Kanye pole temast sugugi vaimustuses. West on paari juba mitmel korral sotsiaalmeedias rünnanud. Ühel hetkel läksid muusiku postitused nii käest ära, et talle määrati 24 tunniks Instagrami keeld, vahendab People.

Praeguse seisuga on Kanye West eksnaisele teatanud, et otsib abi. Ühtlasi on ta lubanud lõpetada Kardashiani ja tema uue mehe ahistamise. Allikate sõnul üritab räppar edaspidi rohkem enda ja Kardashiani lastega arvestada ning hoiab lähiajal madalat profiili.

Kardashianil ja Westil on neli ühist last: North (8), Saint (6), Chicago (4) ja Psalm (2). Tõsielustaar Kim Kardashian on varasemalt öelnud, et lastel on kohanemisega niigi raskuseid ning tema eksabikaasa käitumine teeb asja vaid hullemaks.

West ja Kardashian abiellusid 2014. aasta mais ning 2021. aastal andis naine sisse lahutuse, mis pole praeguse seisuga veel jõustunud.

Jaga
Kommentaarid