"Minu suur neiu! See on see klassikaline ütlus, et hetkega on lapsed suured. Ma saan ainult nõustuda...täiesti pöörane lausa! Me mängime, naerame, vaidleme, nutame, õpime, vestleme, küpsetame, arutame, kallistame, koristame, trallitame .. teeme kõike! Uskumatu, et minu pisike beebi on nii armsalt suureks neiuks sirgunud. Kõige ägedam tegelane maailmas!" kirjutas Anni oma Instagrami postituse juurde.

Anni rääkis 2019. aastal Kroonikale, et Rubi on iga vanema unistuste laps, sest juba väikesest peale on ta olnud erakordselt arukas ja suhtlemises täiskasvanule võrdväärne partner.

"Ühel päeval küsis minu käest, kas me kompromissi ka teeme. Kust ta seda sõna kuulis, ma ei tea aga kontekst oli õige. Räägid temaga nagu täiskasvanud inimesega," kiitis Anni toona.

Naine ütles, et üldiselt on olnud Rubiga lihtne ja nad Tomiga on saanud tema kõrvalt tööasju teha, kuid kahekesi-aega napib. "Tean, et peaksime käima Tomiga väljas vähemalt kord paari nädala sees, aga meil juhtub selline võimalus kord paari kuu jooksul ja seda on muidugi vähe," tõdes ta.

Jaga
Kommentaarid