Lauljatar ja näitleja Jennifer Lopez (52) jäi tütrega mööblipoes šopates piltnikele silma. Loomulikult ei jäänud märkamata ka särav sõrmus, mida naine kandis. Fännid kahtlustavad, et lauljanna on näitlejast kallimaga vahepeal taas kihlunud, kuid Lopez ja Affleck pole jutte seni kinnitanud. Seega võib tegu olla lihtsalt pilkupüüdva aksessuaariga.

Lopez ja Affleck leidsid teineteist esmakordselt 2002. aastal ja samal aastal palus mees lauljatari endale naiseks. Pulmad pidid toimuma 2003. aasta septembris, kuid paar läks 2004. aasta alguses lahku. Möödunud aastal nähti Lopezi ja Afflecki taas käsikäes käimas ning paar kinnitas, et armuleek on uuesti lõkkele puhutud. "Nii hea ja uhke tunne on temaga koos olla," kommenteeris näitlejanna, "Imeilus, et meie armastuslugu on saanud teise võimaluse."

Kui paar esimest korda lahku läks, abiellus Affleck Jennifer Garneriga, kellega tal on ka kolm last. Nad lahutasid pärast 10-aasta pikkust abielu aastal 2018. Jennifer Lopez oli jällegi abielus Marc Anthonyga ja tal on mehega kaksikud. Paar läks laiali aastal 2014. Seejärel oli naisel suhe Alex Rodriguezega.