Filmi lavastaja Daniel Espinosa andis intervjuu väljaandele Uproxx, kus oli juttu ka Letost kui meetodinäitlejast, kelle pühendumusel kohati pentsikud väljendusvormid.

Ajakirjanik Mike Ryan oli kuulnud, et Leto oli nii Michael Morbiuse rolli süüvinud, et tahtis kogu aeg väljendada valu, mida tegelaskuju tunneb. Nii ei kõndinud füüsiliselt heas vormis olev Leto WCsse tavapäraselt, vaid hoopis longates ja kasutades karke. Kõik see võttis aga nii kaua aega, et võttemeeskond tegi temaga diili - hangitakse ratastool, millega teda siis tualeti vahet sõidutatakse.

Lavastaja kinnitas, et täpselt nõnda oligi. Ta märkis, et Leto tahtis täpselt jäljendada tegelase miimikat. "See on tema loomeprotsess," kaitses Espinosa Leto käitumist. Morbius vaevleb filmis haruldase verehaiguse käes.

Leto on varemgi ekstreemsustega silma paistnud. Näiteks saatis ta "Suicide Squadi" kaasnäitlejatele pentsikuid kingitusi, muu hulgas elus roti. Leto tahtiski olla võttperioodi ajal kui Jokker.

Tema rollisooritust hiljem kriitikud aga eriti heaks ei pidanud. Omamoodi paistis, et ehk on Morbiuse kehastamine Leto jaoks lunastus.

Läks aga teisiti. Film on kriitikute poolt pehmelt öeldes maatasa tehtud ning Leto esitust peetakse magedaks. Filmiportaalis IMDB.com on linateose skoor 5,2 palli kümnest.