Tänases saates astusid lavale kuus tegelast: Sinine Ahv, Kaheksajalg, Malekuningas, Hirv, Ükssarvik ja Jänes. Detektiivid Karl-Erik Taukar, Brigitte Susanne Hunt, Peeter Oja ja Sepo Seeman olid etteastetest võlutud.

Kaheksajala osas arvati, et inimene on kindlasti seotud muusikaga. "Kitarr käes – nagu Taukar, konts jalas – nagu mina, suur aju – nagu Peeter ja Sepo kokku," iseloomustas Kaheksajalga detektiiv Brigitte Susanne Hunt. Maski sees arvati olevat erinevaid staare nagu Eleryn Tiit, Evelin Võigemast, Inga Lunge ja Epp Kärsin. Silvia Ilvest ei osatud pakkuda kordagi.

Esimeses voorus oli Kaheksajalal duell Malekuningaga, teises voorus aga võistles ta koos Ükssarviku ja Jänesega. Kaheksajala esituses kõlasid lood "Dance on the Floor" ja "Back in Black".

Seni on maskid langetanud Hannes "Ronk" Võrno, Ott "Tort" Kiivikas, Sissi Nylia "Lumehelbeke" Benita, Katrin "Ööliblikas" Karisma ning Silvia "Kaheksajalg" Ilves. Veel on peidus staarid, kes varjavad end Hirve, Malekuninga, Ükssarviku, Jänese ja Sinise Ahvi kostüümides.