Näitlejanna Inga Lunge sai üheks päevaks abipolitseiniku rolli sisse elada. Raadio Ring FM andis talle võimaluse astuda abipolitseiniku kingadesse ehk kostüümi. Lisaks sai ta külge raadiosaatja, käerauad, teleskoopnuia ja gaasirelva ehk pipragaasi, mis pritsib joana nelja meetri kaugusele ning paneb silmad kaheks tunniks kõvasti kipitama. Inga ütles, et kui muidu inimesed naeratavad talle, siis mundris seistes vältisid nad temaga kontakti. "Üks naine läks mööda ja vältis minuga silmsidet," muigab Inga.

Pilt pojaga telefoniümbrisel

Anna Levandi
Hiljuti püüdis pilke Anna Levandi telefoniümbris, millelt vaatas vastu pilt Annast ja tema iluuisutajast pojast Arletist. "See on jäädvustatud Prantsusmaal Courche­ve­lis," naerab Anna. Pilt jäädvustas Arleti ühe tipphetke 2021. aastast, mil ta tegi isikliku rekordi. Hiljuti võitis Arlet noorte olümpiafestivalil Vuokattis kuldmedali.

Gerli läbis noorenduskuuri

ENNE PROTSEDUURE Nahal näha lõtvumist ja silma all kortsukesi ning rasked laud.
GERLI 15 aastat noorem pale pärast plasmateraapia ja mesoniitide protseduure.

Lauljanna Gerli Padarilt on viimasel ajal palju küsitud, mis ta endaga teinud on, et näeb välja nagu kahekümnendates. "See on vampiirihooldus ehk plasmateraapia, mille esimesest protseduurist on möödas kolm kuud," räägib Gerli. "Enda punastest verelibledest plasma näkku süstimine võib küll ­õõvastavalt kõlada, kuid tulemus on seda väärt. Märgatav näolifting on saavutatud aga mesoniitidega. Tumedad silmaalused, vajunud silmalaud, kortsukesed siin-seal, lõtvunud nahk, topeltlõug, pigmendilaigud ning tumedad armid lõuajoonel (vanadest punnidest) on asendunud beebipehme sileda nahaga ning selge ja puhta lõuakontuuriga."

Jaga
Kommentaarid