Möödunud nädalavahetusel väisas 62-aastane mogul Kids Choice Awards 2022 auhinnagalat, kus tema välimus meedia ja kogunenud fännid kihama lõi. Koos oma ekraanipartneritega Heidi Klumi, Sofia Vergara, Terry Crewsi ja Howie Mandeliga talendisõust "America's Got Talent" poseerinud Cowell nägi välja nagu täiesti uus inimene.

Kuid tema varasematest intervjuudest võib järeldada, et üks mõjuvõimsamaid Briti muusikaprodutsente on muutunud hoopis seetõttu, et ta hoopis ei lase oma nägu enam muuta. Nimelt teatas Cowell mõne aja eest, et ta ei lase enam oma näkku täitesüste teha, sest tema kaheksa-aastane poeg Eric sattus hüsteeriasse, nähes oma isa nägu.

Ka Cowell ise tunnistas, et mõnel hetkel nägi ta välja, nagu oleks astunud välja õudusfilmist. "Oli üks faas, kui kõik lasid enda nägusid täis süstida ühe või teise asjaga. Ma nägin ühel päeval, milline ma varem välja nägin... Ma isegi ei tundnud ennast ära," on ta ühes usutluses tunnistanud.

Botoxi süstide kõrval on Cowell tunnistanud, et ta on lasknud teha ka näoringlõikuse. Mehe sõnul oli antud iluoperatsioon teinud talle põrguvalu veel pikemat aega.