Rihanna ütleb Vogue'ile antud intervjuus, et tema rasedus polnud sugugi planeeritud. "Ma ei ütleks, et lapsesaamine oli planeeritud," jagab naine, "Samas ei teinud me ka midagi selleks, et seda ei juhtuks." Lauljatar sõnab, et ei ajanud näpuga järge, millal oleks kõige suurem tõenäosus rasestuda. "Lihtsalt lõbutsesime," ütleb Rihanna, "Ja siis tegin testi..."

"Ma ei raisanud enam aega," räägib staar, "Helistasin oma mehele ja näitasin talle hiljem rasedustesti. Järgmisel hommikul külastasime arsti ja nii see teekond alguse saigi."

Lauljatar kartis raseduse juures kõige rohkem hommikust iiveldust. "Minu enda ema jaoks oli see tõeliselt raske," ütleb ta. Popstaar tõdeb, et õnneks polnud iiveldus tema jaoks eriti hull, kuid see-eest emotsioonid on pidevalt laes. "Võin koguni mõnda Instagrami postitust vaadates nutma puhkeda," selgitab naine.

Rihanna on ootuse vältel paistnud silma väga julge rasedamoega. Lauljanna ei häbene oma keha ja teda nähakse avalikel üritustel sageli nappides kostüümides. "Mu keha teeb praegu imesid ja ma ei kavatse seda häbeneda," kommenteerib ta, "Võtan rasedusest viimast."