Lopez jagas detaile ettepaneku ja kihlasõrmuse kohta uudiskirjas, mis ilmus teisipäeval tema veebilehel. "Kas sa oleksid eales ette kujutanud, et sinu suurim unistus võib tõeks saada? Laupäeva õhtul, kui ma olin oma lemmikus kohas maailmas, mullidega vannis, laskus mu armsam ühele põlvele ja palus mind naiseks," kirjutas Lopez oma postituses.

Ettepanek tuli lauljannale ootamatult ja ta proovis aru saada, kas peale 20. aastat juhtub kõik taas uuesti. "See ei olnud midagi uhket, aga see oli kõige romantilisem asi, mida ma eales oleks osanud ette kujutada. Lihtsalt vaikne laupäeva õhtu kodus, kaks inimest lubamas alati teineteise jaoks olemas olla," sõnas popstaar.

Kihlasõrmust, millega Ben Affleck lauljannat teistkordselt kosis, kaunistas roheline teemant. "Roheline on alati olnud mu lemmikvärv ja ka õnnevärv," ütles Lopez. Ta lisas, et tunneb end väga õnnelikuna, kuna sai teise võimaluse olla koos oma tõelise armastusega.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck kihlusid eelmine kord 2002. aastal, kuid läksid lahku kaks aastat hiljem. Kui nad 2021. aasta maikuus taas kokku said, tuli see fännidele šokina. Oma suhet kinnitasid nad sama kuu lõpus.