"Täna sai minust juba kolmekordne vanaema. Meie pere kaks suuremat poissi said omale väikese vennakese. Olgu ta elutee täis ainult rõõmsaid ja õnnelikke päevi! Palju õnne emmele, issile ja vennakestele!"

Sten-Erik ja Daana tutvusid kevadel 2013 ja juba sama aasta 20. juulil kihlusid New Yorgis. Täpselt kuus aastat hiljem, 2019. aasta 20. juulil said neist abikaasad – paar laulatati Tallinnas Kaarli kirikus, abiellumist tähistati koos 140 külalisega pealinna lähistel mõisas, kus esinesid ka omaaegsed kultusbändid East 17 ja London Beat. Sten-Erik tegi sel päeval mõtteis kummarduse ka kadunud soulilegendile James Brownile, kelle Tallinna kontserti ta aastate eest korraldas ja kes soovitas juba siis noorel mehel peatselt abielluda – andis selleks Sten-Erikule ka oma õnnistuse.

Talvel olid aga peras rasked ajad: „Me ei ole lahutamas, ei ole siiani ka lahku kolinud – elame ühe katuse all –, kuid tõsi on see, et meie suhtes on praegu keerulised ajad,“ tunnistab Sten-Erik. „Pereelus on olnud üksjagu emotsioone, mida samas liitudes ka ikka esineb… Ootame samal ajal oma ellu ka uut last. Vaatame, mis saab.“

Tallinnas tegutseb Sten-Erik Jantsoni osalusel mitmeid meelelahutuskohti, restorane ja baare nagu näiteks menukas Manna La Roosa, Tai Boh, Mood, Pomo ja Café Opera.