Abielupaar kohtus ühtlasi ka prints Charlesiga Windsori lossis, vahendab Briti tabloid The Sun. Tegemist oli Harry ja Meghani esimese ühise reisiga Ühendkuningriiki alates 2020. aasta märtsist, mil nad lõpetasid kuninglike kohustuste täitmise ehk teisisõnu toimus Mexit. Harry on korra vahepeal sünnimaal käinud - mullu aprillis oma vanaisa, prints Philipi matustel.

Nüüd sai reis Hollandisse teoks seoses Invictuse mängudele suundmisega.

Pole teada, kas paaril oli käesoleval reisil kaasas ka 2-aastane poeg Archie ning 11 kuu vanune tütar Lilibeth. Archie't on kuninganna korra näinud, kuid Lilibethi mitte kordagi. Hiljuti toimus prints Philipi mäletusteenistus Westminster Abbey's, sinna Harry kohale ei tulnud. Teenistusel oli 1800 külalist, nende seas 27 kuningliku perekonna liiget. Prints Philipit pikalt teeninud Richard Griffin nimetas Harry puudumist "haletsusväärseks" ("pathetic") ning "suureks pettumuseks kõigile".

Briti meedia oletab, et eilne kohtumine kuninganna ja prints Charlesiga oli Sussexite poolne lepituse otsimine. Suhted vajavad klaarimist mitmel põhjusel, muu hulgas Oprah Winfrey'le antud skandaalse intervjuu tõttu, kus üht kuningapere liiget (ei nimetatud nimepidi) süüdistati rassismis ning Meghan selgitas, et Briti press viis ta kohati enesetapu äärele, kuid abi kunginglikult perekonnalt ta selles osas ei saanud.