"Ja nüüd, Euroopa poliitikud, vaadake, mis toimub... Kas arvate, et Emmanuel Macron viskaks Marine Le Peni erinevate vaadete pärast tinglikult trellide taha?" kirjutab Kirkorov, "Kas president Joe Biden paneks FOXnewsi kinni lihtsalt sellepärast, et seal räägitakse USA poliitikast toonil, mis on teile vastumeelne?"

"Inimlik suhtumine - minu jaoks on see kõrgeim väärtus, kvaliteet, nõue," avaldab laulja, "Piinamine ning füüsiline ja moraalne alandamine on vastuvõetamatud. Olenemata positsioonist või kontekstist. Ilma õiglase kohtuotsuseta ei saa kedagi süüdi mõista. Kedagi ei saa alandada – mitte kunagi!"

Selgub, et Filipile teeb praegu kõige rohkem muret Ukraina ärimehe Viktor Medvedtšuki saatus. Kirkorov avaldas postituse pärast pressikonverentsi, mille andis Medvedtšuki abikaasa, Ukraina telesaatejuht Oksana Martšenko. Naine ütles, et tema abikaasat piinati pärast vahistamist.

"Toetan oma sõpra Oksana Martšenkot tema rahvusvahelises tegevuses piinamise ja vägivalla vastu," kirjutas Kirkorov. Vene lavakuningas lisab, et sellest sõltub poliitvangide elu ja vabadus, aga ka tema sõbra elu. Sellega seoses imestas ta, miks lääs lubab sellel kõigel Ukrainas juhtuda.

Jaga
Kommentaarid