Bänd on rohkem kui 50 aastase karjääri jooksul müünud rohkem kui 50 miljonit albumit ning võitnud Grammy auhinna. Juubelituuri “50 years Heavy Metal” raames toimuval kontserdil saab kuulda läbilõiget parimatest paladest.

Maailmas pole just väga palju bände, kes tegutseks aktivselt aastast 1969 ja keda võib pidada üheks metalmuusika suurimaks alustalaks - Judas Priest just seda kõike on. Judas Priest on metalmuusika ikoon ja üks tähtsamaid bände olles mõjutajaks väga paljudele noorema generatsiooni artistidele. Rohkem kui 50 miljonit müüdud albumit, väljamüüdud kontserdid – neid peetakse põhjendatult muusikamaailma üheks olulisemaks grupiks.

Hiljuti 50 juubelit tähistanud Judas Priest, kelle frontmani Rob Halfordi ainulaadne ja vaimustav vokaal ning nahkne kostüüm on läbi aastate kujunenud heavymetali sünonüümiks, on laval energilisem kui nii mõnigi noorem artist. "Breaking The Law", "Painkiller", "Turbo Lover" – need on vaid killuke mida Judas Priest on rohkem kui läbi viie aastakümne maailma muusikasse jätnud.