Detektiivid Karl-Erik Taukar, Brigitte Susanne Hunt, Peeter Oja ja Saara Pius kiitsid Ükssarviku showd ning hääle moondamise oskust. Ükssarvikuks peeti näiteks Sander Rebast, Valter Soosalut, Olav Osolini, ent pakkumiste seas oli ka õige variant, mille käis välja Saara Pius. "Ma sain kohe aru, et see on tema!" oli Saara endaga rahul.

Oti parim sõber Andres Puusepp sai alles eilse saate ajal aru, et tegemist on Leplandiga. Muusik tunnistas, et pidi saates osalemiseks oma häält moonutama. "Ma olen seda varem näosaates juba teinud ja kõik need erinevad karakterid, mida võiks järgi teha, olid juba tehtud. Kogu see maskisaate häälemoonutamisprotsess oli keeruline. Ma olin isegi üllatunud, et ma nii kaua vastu pidasin!" tunnistas Lepland.

"Peale seda Saara kommentaari hakkasid mul kirjad tulema, et nii, selge, sina oledki!"

Lepland rääkis ka sellest, kuidas sünnivad saates kõlavad vihjed. "Kõikidele osalejatele saadetakse enne saadet suur-suur küsimustik, mille peab ära täitma," seletas Lepland ning lisas, et toimetaja paneb need vihjed pärast kokku," ütles Ott.

Oti osalemisest teadis vaid tema elukaaslane Andra. "No kuskil ju pidi proove tegema," naljatles ta. Lepland tegi lauluproove oma kodus.

Ka maskisaate salvestusele minek oli Oti sõnul väga salapärane. "kõigepealt tuleb toonitud klaasidega auto järele, seejärel antakse sulle džemper kirjaga "Palun ära räägi minuga" ja palutakse pähe panna suusamask ja visiirid."

Kuula täispikka intervjuud SIIT!