Vutiäss Cristiano Ronaldo ootas koos kallima Georgina Rodriguezega kaksikuid. Esmaspäeval avaldas mees aga kurva uudise – poeg suri sünnitusel.

"Sügava kurbusega teatame, et beebipoiss on meie hulgast lahkunud," kirjutas Ronaldo, "See on suurim valu, mida üks lapsevanem võib tunda."

Ta lisab, et tütar sündis tervena ning tema pärast on nende südames rõõmu ja lootust. "Tahame tänada arste ja õdesid kogu toe ning hoole eest, mida nad meile pakkusid," räägib jalgpallur. "Oleme kõik juhtunust väga löödud ja palume sel raskel ajal privaatsust."

"Beebipoeg, oled meie ingel. Armastame sind alati," kirjutab Ronaldo lõpetuseks.

Paarile on avaldanud kaastunnet mitmed tuntud inimesed, nende hulgas Usain Bolt ja Ronaldo teleajakirjanikust sõber Piers Morgan. "Südantlõhestavad uudised. Minu suurim kaastunne sinule ja sinu perele," kirjutas Morgan. Kaastunnet avaldas ka Portugali jalgpallikoondis. "Ole tugev, kapten!" seisis nende Twitteri postituses.

Ronaldo ja Rodriguez teatasid lapseootusest 2021. aasta oktoobris. Detsembrikuus avaldasid nad laste soo ning postitasid Instagrami foto, mida kaunistasid sinised ja roosad õhupallid, tähistamaks poja ning tütre peatset sündi.