Staar postitas Instagrami story'sse foto, milles ütles, et hoolimata kõigest jätkab ta oma tööga ja reisimist välismaale. Sobtšak viibib hetkel Lätis. Paraku ei tõmmanud tähelepanu tema visiit meie naaberriiki, vaid hoopis tema ebasobilik käitumine.

"Kes nii teeb?" ja "Ksenija, see pole üldsegi ilus niimoodi teha!" on vaid mõned kommentaarid, mis tunnevad Sobtšaki käitumise pärast muret.

Vaata pilti SIIT.

Venemaa sõda Ukraina vastu raputas tervet maailma ja lõhestas Vene ühiskonda. Komsomolskaja Pravda teatel lendas Sobtšak koos poeg Platoniga Türki puhkama. Ka Ksenia kinnitas, et ta ei lahkunud riigist lõplikult, vaid läks puhkama. "Lapsel on koolivaheaeg ja me lendasime puhkusele, mis oli ammu planeeritud. Lubadusi, isegi kui need on antud lapsele, tuleb täita. Nii ma jälgin iseenda soovitust mitte sattuda paanikasse," teatas ta toona.

Ksenia oli sõja esimestest tundidest Venemaa sissetungi kritiseerinud. Samuti avas suu tema ema, poliitik ja senaator Ljudmila Narus­sova, kes ütles telekanalile Dožd (mis tänaseks suletud) antud kommentaaris, et Vene sõdurpoiste laibad vedelevad Ukrainas ning Venemaa ei tee midagi, et anda hukkunud sõdurite emadele vastuseid ja surnukehad kodumaale toimetada. Ta kritiseeris ka Vene riigimeediat, öeldes, et kõigile on selge, et nad valetavad.

"Ema! Tunnen sinu üle uhkust ja väga muretsen. Väga," kirjutas pärast ema sõnavõttu Ksenia Instagramis. "Sellisel ajal ja üleüldse ekstreemsetes olukordades selgub tõde inimeste kohta. Selgub, kes on kes."