Simpson rääkis USA raadiole KIIS FM antud intervjuus, et paari lahkuminek oli nende ühine otsus. "Me teadsime, et lähme edasi erinevates suundades. Ma olin just alustanud ujumistreeningutega, mu elu muutus palju. Ma teadsin, et lõpuks pean ma Austraaliasse tagasi kolima, et korralikult ujumisega tegeleda. Miley hakkas just minema oma uue albumiga tuurile, nii et see oli paratamatu," ütles ta lahkuminekust rääkides. Ta lisas, et Cyrusega koos veedetud aasta oli imeline. "Me elasime koroonapandeemia ajal koos ja meil oli väga lõbus," sõnas ta.

Peale Cyrusest lahkuminekut kolis Simpson Ameerikast Austraaliasse. Seal tekkis tal uus silmarõõm Marloes Stevens, kuid ka nemad läksid lahku. "Ma olen vallaline. Täiskohaga ujumistreeningutes käies on raske suhet hoida," tõdes ta.

Cody Simpson on Austraalia laulja ja muusik. Ujumisega hakkas ta tegelema 2019. aastal ja soovis minna Tokyo olümpiamängudele, kuid see tal ei õnnestunud. Pärast kuut aastat kestnud pausi andis Simpson selle aasta aprillis välja endanimelise albumi.