Kardashianite perekond on muutunud naerualuseks, kuna ajakirjanduses ja sotsiaalmeedias levivad joonistused nende viimasest kohtuprotsessist, vahendab DailyMail.

Õed Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner ning ema Kris Jenner käivad praegu kohut modell Blac Chynaga. Blac Chyna on õdede venna Rob Kardashiani endine elukaaslane ja lapse ema. Naine kaebas perekonna laimu ja rahalise kahju tekitamise eest kohtusse.

Kuna kohtusaali ei tohtinud pildistada, oli kohal kunstnik ning hiljem avaldati istungist tema joonistatud illustratsioonid. Pildid tekitasid kiiresti diskussiooni ning paljud leiavad, et naisi pole sugugi hästi kujutatud.

Kardashianite kohtuprotsess

"Kujuta ette, et lähed kohtu alla ja kunstnik joonistab meelega sinu vana näo," kirjutab üks Twitteri kasutaja vihjates naiste rohketele iluoperatsioonidele. "Kim kaebab selle kunstniku kohtusse," viskab teine kommentaator nalja. Kolmas lisab: "Kunstnik ei ole ilmselgelt Kardashianite fänn. Kimi, Khloé ja Kyle’i joonistused on lihtsalt jubedad. Ainult Kris näeb hea välja, vedas tal!"

Paljud jälgijad leiavad, et kunstnik on olnud erapoolik, kuna Blac Chyna näeb joonistustel tunduvalt atraktiivsem välja kui Kardashianid. "Tundub, et joonistaja on Blac Chyna poolel," säutsub üks Twitteri kasutaja.

Black Chyna

Blac Chyna nõuab Kardashianite perekonnalt 108 miljonit dollarit hüvitist, kuna tema sõnul alandas perekond teda ja lõpetas tõsielusarja tootmise, milles ta mängis. See tekitas talle aga suure rahalise kahju.